FriHEY!

IMG_1447
Hej på er vänner! Bilden har ingen verklighetsförankring förutom just sinnesstämningen just nu, det är fredag värd att fira just som om vore det en jävligt bra fredag.

Jag hintade ju lite om att jag kanske hade lite mer att berätta, dock är det helt cykelorelaterat så ni som inte vill läsa om sånt som inte rör cykel kan ju sluta läsa nu och scrolla ned ett stycke.

Jag har i veckan provjobbat/kollat läget på ett ställe här i stan, det har varit jävligt roligt, massa nya intryck och kontakter, därför känns det extra roligt att idag ha skrivit ett anställningsavtal där. Det blir sjukt, sjukt skoj, sjukt mycket nytt och det kommer ta ett tag att sätta sig in i allt. Fantastiskt att kunna få möjligheten att prova lite nya arbetsuppgifter även om stommen ändå är den grafiska branschen i vilken jag är skolad. Som vi sa på skateboardtiden, jag är stokad. Så den 18/2 sparkar vi igång, därmed känns det lite enklare att faktiskt vara arbetsbefriad när jag vet att jag nu har någonstans att gå. Jävligt bra friHEY idag! Stort tack till folk som dragit i lite trådar åt mig på resans gång, ovärderligt!

Annars skulle jag ha kört styrkeintervaller idag, men jag blev kvar på jobbet lite längre och sedan laddade jag på dubbdäck på vintercykeln, vill inte kasta in handduken på ännu ett distanspass. Dessutom blev det ju rätt tufft på rejset igår så det borde kanske räcka som kvalitetspass.

Nu ska jag bygga pizza och ännu mig en öl eller två, det känns som det är på sin plats idag. Zü morgen distans ett gäng timmar, men nu en sjujäkla bra friHEY!

En reaktion på ”FriHEY!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s