Sol & distans på pangben

Hej på er vänner! Tack för all positiv feedback på gårdagens inlägg, det värmer. Idag var det något annat som värmde, 4 timmar distans i pangväder med pangben. Efter förra helgens fadäs där jag fick avbryta distansförsöket ute på grund av svartis så kröp jag till korset idag, eller egentligen kröp jag ut i garaget och letade fram min allra första dubbdäck jag köpte första vintern. Inga fantastiska dubbdäck alls och inte i närheten av så mycket dubb som i dom däck jag haft dom senaste vintrarna men jag tänkte att placebo-effekten är väl inget man garvar bort. Så nu har jag iallafall försökt med dubbfritt, men den här isvintern är det ingen höjdare.

Nåväl, styrde kosan via Anundshög, Tortuna, Orresta, Bredsdal och till metropolen Enköping. Överlag riktigt bra vägar, vissa ställen med lite dryg is, men inte i närheten av så förrädiskt som förra helgen. Sedan hade jag säkert en övertro till mina dubbisar som för övrigt rullade bra mycket lättare än jag mindes.
skärmavbild 2019-01-12 kl. 16.29.55
Gick runt på en banan som jag högg strax efter Hummelsta och en flaska vatten. Fick skarva på lite väl i Västerås igen för att nå dom där 4 timmarna jag ville ha. Kändes riktigt bra hela vägen och jag hade säkert haft en timma till kvar i kroppen, men man måste inte alltid vrida ur trasan så man är helt förstörd efteråt när man cyklar distans. Väl hemma hade jag 4 h 1 min på cykeldatorn och jag hade cyklat 90,1 km. Skönt att komma ut i solskenet. Hoppas på en något kortare repris imorgon innan barnen ska hämtas och allt blir livat igen.

Nu ska det byggas mat och sånt där kul hör hemma, hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s