Ban-duh och Zwift-slakt

IMG_1368
Hej på er vänner, få saker är väl så vackert som bandy va? Cykel och bandy det är bra fina sporter. Idag var det rejält bandyväder på Folkes lags poolspel, det regnade och grabbarna var rejält blöta. Själv satt jag i sekretariatet och hade både tak över huvudet och värme, kändes väl hyfsat bra. Folkes lag vann alla tre matcherna mot Tillberga, Sandviken och Örebro, han själv vaktade kassen i alla matcherna, riktig Kjellsson-klass på honom. Han gjorde en massa fina räddningar idag, kul att se. Men främst kul att se bandyglädjen hos alla barn, vädret till trots.

När den festen var klar så var det väl dags för nästa fest, jag skulle väl rejsa lite på Zwift, för det är ju så ”kul”. Team Italy Gladiators race, 2 varv på London-banan, 30 km och 2 ggr uppför Box Hill, ååååå så kul. Start i A-klassen som vanligt, kändes lätt och bra hela vägen bort till Box Hill på varv ett, även det som vanligt. Eller ärligt så kändes benen bättre än dom gjort på ett tag när jag rejsat. Försökte bita mig fast i tätgruppen, men när jag såg siffrorna upp mot 5,5-6W/kg så fick jag lov att pejsa ned mig. Hamnade ändå lite smygsolo över toppen på Box Hill. Fick med mig en norrman i utförskörningen och vi hade väl ett hyfsat samarbete ut på varv två även om jag ständigt kände mig som den starkare och kunde ta dom tuffare (och snabbare) förningarna. Precis innan vi gick in i Box Hill för den andra gången blev vi ikappåkta av två cyklister. Den ena ställde av oss uppför, jag ställde av norrmannen och kastade mig på hjul på den andra killen.
Skärmavbild 2019-02-09 kl. 17.45.34
Sedan visade det sig att jag nog var lite starkare och kunde under backens gång distansera honom också och hade 10-15 sekunder på toppen. Helt ärligt kändes backen bättre denna gången, sedan var fokus att hålla trycket uppe på slätan till mål så man inte skulle bli ikappåkt. Det blev jag inte som ni kan se, rullade in som 18/149 totalt och på 14:e plats i A-klassen. Smaskade i med 4,2W/kg i snitt under dom 47:36 som plågan tog mig.

Återigen helt sjukt att man kan skriva rejsrapporter om virtuella cykeltävlingar, rätt coolt. Fick en bra genomkörare, nu ska jag åka och hämta Cissi på stationen sedan ska vi bygga Halloumiburgare. Imorgon stundar bandy med Melker på Spånga IP. Kul det där med ban-duh.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s