Orakade ben i Innsbruck

Hej på er vänner! Det är inte titeln på någon tysk gladporr-film från 80-talet utan en rejsrapport från kvällens träningspass. Det blev alltså ett Zwiftrejs, alltid lika ”kul”, körde SZR-winterseries som var på Innsbruck-banan. Tre varv på Innsbruck-ring och sedan avslut på KOM-backen, 37 km typ. Typ 75 starka till start i A-klassen, plus en svag med rövben, jag.

Starten gick och jag satt med högt hela tiden, rövbenen hade vid denna tidpunkt ännu inte gett sig till känna. Men i denna korta branta knäppan på varvet så började starkingarna köra 6-7W/kg, benen strejkade och jag fick släppa. Här splittrades typ hela fältet till mindre grupper. Bildade och grupp på 3-4 cyklister som ställde av mig i knäppan på varje varv. Efter att samma sak hänt inför sista passagen över den innan vi skulle ta oss an den långa backen så lackade jag ur. Jag hade tagit ett bra ansvar i vår grupp, såpass att ingen annan ville dra på typ hela sista varvet och blev sedan avställd i knäppan. När jag sedan kom ikapp dom igen hade jag bestämt att jag inte skulle dra en meter till innan den långa backen. Sagt och gjort, sedan gick det riktigt lugnt. I backen kunde jag sedan distansera dom andra och plocka några som tröttnat, men det var inte direkt diamantben. Pallade med runt 4-4,5W/kg under dom 20 minuter backen tog mig, inte lysande direkt.

I mål som 39:a, rätt slut. Inte skitnöjd men ett hyfsat pass ändå. Sedan kanske inte 40/20 dagen innan är den bästa uppladdningen. Nu har jag dock bockat av två hårda pass denna vecka, på rad dessutom. Känns rätt okej, förhoppningen är pendlingsträning imorgon om vädret är med mig. Med nyrakade ben!
2019-03-13_1938401

Annonser

En reaktion på ”Orakade ben i Innsbruck

  1. Dr. 7 mars 14, 2019 / 21:34

    Har du sett reklamen som kommer med i e-posten? Det ser ut som några hudpreparat som du kanske kan ha på benen efter rakningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s