En världsklass dag

God afton på er vänner! Jag skrev ju häromdagen att jag skulle göra något kul och förhoppningsvis utvecklande i helgen. Nu har jag gjort det, den gode Emil Lindgren annonserade att han skulle hålla en öppen MTB-kurs i hans hemmaskogar i Säter vilket jag nappade på. Kan säga att jag inte ångrade det för fem öre även om armarna känns som spaghetti nu efteråt och jag lär inte måla något tak imorgon om vi säger så.

Under Emils övervakning fick vi börja från grunden, sånt man aldrig gör men borde göra oftare. Lyfta fram och bakhjul, bunnyhoppa och andra grundövningar som ger förutsättningar för att bli snabbare på stigarna. Sedan brände vi ut i skogen och omsatta det hela, sjukt nöjd med att jag kirrade och vågade allt utom en stor sten, men den tar jag nästa gång. Vi rundade av med att cykla ett varv på Klippingeracets bana, sjukt rolig och krävande bana. Kan nog kanske bli en start där nästa år.

Vi rundade av med fika i det underbara sommarvädret på Emils baksida. Sjukt givande, nyttig och inspirerande dag… Stort tack till Emil såklart… Och till mig själv som gav mig chansen att göra det.

Imorgon blir det en vilodag och en tur på Grönan med barnen och Cissi, det borde mina armar orka med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s