Back on the trails

God afton på er vänner! Idag skulle man ju kunna tro att man skulle vara sjukt sliten i benen efter gårdagens 20-milarunda men icke så… Stack ut på SUP:en på stigarna runt Lista, Rönnby och Rocklunda. Benen kändes bra, åkningen kravlös och tekniken hyfsad liksom. Sedan sken solen från en klarblå himmel också, svårt att klaga på.

Kunde casha in dryga 90′ innan jag mötte upp Cissi, Eva och Caj nere vid Östra Hamnen där vi avnjöt en megaglass i solen. Svårtoppad söndag liksom, nu kom ju dock barnen några timmar senare så det gick uppenbarligen att toppa det hela. Vi var ut till världens bästa föräldrar i Sura och fikade lite innan vi bunkrade kylskåpet fullt på Ica. Nu på kvällen har vi kollat den avslagna etappen på Touren (iallafall för totalen). En vecka kvar till semester för mig nu, lite tungt då resten av familjen är lediga, men bara att bita ihop.

Ska försöka skrapa ihop lite bibehållande träning fram till Engelbrektsturen om en vecka. Där stänger jag väl Långloppscupen för egen del, kommer missa SM alltså Finnmarksturen och Bockstensturen orkar jag inte ta mig till i år. Ska försöka hitta några rejs i slutet av augusti och september så jag har något att sträva emot och träna mot under semestern. Inte för att jag brukar ha problem att motivera mig att träna, snarare tvärtom.

Nu ska det sovas här, redo för en pendlingsträning imorgon, Supersixen är redo… Det ska tydligen regna imorgon eftermiddag, jag längtar redan efter att få cykla i regn igen, det var alldeles för länge sedan sist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s