Intensivare och svinskoj

Hej vänner! Som jag skrev redan igår så var planen att få till lite intensitet i dagens träning. Att köra hårt på morgonen är inte längre min bästa gren men jag försökte ett par gånger imorse. Körde ett kort varv i Groopen på väg till jobbet, kändes morgonsegt och kantigt men blev lite trött ändå. 12 km senare var jag på jobbet och kunde beta av åtta rågade timmar.

Hemfärden gick via lite och hemmet där jag droppade ryggsäcken innan jag via gula spåret tog mig av Rönnby och Rocklunda. Varken supertorrt eller superblött där idag utan mer lagom. Lagom lurigt för att rötterna skulle kunna bli hala när man fått upp väta på däcken eller från myllan runt roten. Svinskoj helt enkelt.

Hade hyggligt bra flyt i åkningen för att vara jag och försökte hålla bra gas emellanåt. Nu är ju Rocklunda och Rönnby inga ställen där det tillåts gas under sammanhängande tid någon längre stund. Det är mer av ett av/på hela tiden, vilket verkligen tär på benen. Landade hemma med 21 km på datorn och en mersmak. Tur att klockan ringer 05.15 och jag får ut och cykla igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s