En Lill-lördag i augusti

God afton på er vänner! Dagarna och veckorna rullar på i en rasande fart och det är inte utan ett visst mått av ångest jag inser att sommaren lider mot sitt slut. Det är inte det att jag inte gillar höst eller vinter även om sommar året runt vore att föredra. Det som dock tär på en mest är mörkret, att man blir av med ljusa timmar. Men än är vi inte där så än får vi ta tillvara ljusa sommarmornar och kvällar. Det har jag gjort idag.

Som väntat var jag sliten som få efter gårdagen och rullade bara asfalt med MTBn till jobbet. 18 km utan krusiduller, bara ett antal SUV:ar som såklart skulle köra om mig samtidigt som dom hade möten. Orkar knappt bli upprörd över det längre.

Efter jobbet skulle det rullad stigar med Landhagen, det var solsken och inget regn för en gångs skull. Vi styrde Rönnby, Rocklunda och Lista, bitvis i bra fart. Rocklunda blir ju så hemskt mycket besvärligare om man inte bär med sig fart. Kände väl uppför Villa Utsikten att jag inte ha några ben för dagen, ändå är jag lite förvånad över hur snabbt det ändå gick på sina ställen. Lite halvrassig teknik bitvis men synd att klaga när man får stigcykla i solsken. Ytterligare 22 km in på kontot och nära nog 2 timmar träning idag, det artar sig till en bra träningsvecka om jag orkar och kan hålla i det här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s