Inget är väl som en lerig fredag, eller?

Hej på er vänner! Nu är det väl äntligen fredag igen. Inledde dagen med att cykla till jobbet, blev ”grasfalt” med vinter-mtbdå jag inte var sugen att se ut som lertrollet när jag väl kom till jobbet, det duggregnade lite fint hela vägen, men det var sådär behagligt varmt ute så det störde inte jättemycket. Dryga 58′ och 22 km in på träningskontot, sedan var det bara att hamra av ett gäng effektiva timmar innan det var dags att cykla hemåt. Vid det laget hade det regnat rätt duktigt ett par timmar så jag insåg väl att jag skulle bli lertrollet, men man vill ju cykla/träna så det är bara att ta tag i det. Började en bit i Lundaskogen innan jag styrde kosan mot Badelundaåsen, sedan asfalt följt av en lång gnetig motvindsbit på grus. Avrundade allt på flowiga stigar i Hökåsen.
Skärmavbild 2019-08-23 kl. 16.57.52Skärmavbild 2019-08-23 kl. 16.58.06
Rullade in hemma på garageuppfarten med 78′ och dryga 28 km till på träningskontot. Kändes rätt skönt att ha en vinter-MTB/fulväders-MTB att kunna ta fram dagar som denna, att den som jag nämnde redan igår är riktigt rolig att cykla på gör inte saken sämre. Det kommer bli en bra träningskompis under hösten och hela vintern.

Nu ska jag bygga hemmagjorda Cannelonis med röd pesto här hemma så jag är kolhydratstinn inför stigdistans med Landhagen imorgon. Det blir fint det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s