Stressad tröskel och lite annat.

Skärmavbild 2020-01-14 kl. 19.32.26
God kväll på er! Glad som en speleman som ni ser, det var ju såklart just innan dagens intervallpass på Wattbiken skulle fyras av och då är det ju alltid lätt att vara stöddig liksom. På agendan idag stod 4 x 8′ (stressad) tröskel, ett pass jag körde för ganska exakt en månad sedan. Idag höjde jag med 5W till 265W således gav det 4,41W/kg och det kändes rätt bra, tills dess att det började kännas ganska jobbigt, vilket var på den sista intervallen.
Skärmavbild 2020-01-14 kl. 19.33.08
Kanske skulle jag kunnat trappa upp det hela lite mer, men jag föredrar att att kamma hem pass framför att avbryta pass och jag skulle tro att min FTP ligger på runt 258-260W just nu så det känns som en rimlig nivå för intervallerna.
Skärmavbild 2020-01-14 kl. 19.32.14
Annars får man väl se tillbaka på solskensdagar likt denna på bilden, idag har det knappast bjudid upp till solsken. Klarade mig från regn på pendlingen men såg när regnet smattrade mot fönstret när jag väl satt på jobbet.

Måste även plocka upp tråden som Henrik Öijer startade om det där med att bloggar/cykelbloggar är döda? Och jag måste nog säga att det inte är samma drag nu som det var för några år sedan. Jag har personligen bloggat sedan 2006 innan jag sprang min första mara och tycker nog att det gått både upp och ned med antalet aktiva bloggare sedan dess. För mig personligen hade jag nog en större läsarkrets på bloggen när jag var aktiv löpare, om det har med att göra att jag var en bättre löpare än jag någonsin kommer bli som cyklist låter jag vara osagt. Vill ni läsa min ”gamla” löparblogg, hittar ni den här. Men att konkurrensen är mördande från snabbare sociala medier som främst instagram, facebook och twitter råder det inget tvivel om. Jag måste erkänna att jag i stunder tänkt över det där med att lägga ned skrivandet på bloggen och bara köra på andra medier, jag diggar det där med att producera rörligt och vill gärna fila på det. Samtidigt hade jag alltid gillat att uttrycka mig i skrift och jag har alltid varit glad i att konsumera min tränings/cykelinspo genom läsning. Så jag tror nog att ni får dras med mina ord i minst 14 år till… Hur känns det?


Sedan blir jag som sagt superglad för alla som kollar och prenumererar på kanalen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s