En sväng med en släng av fart

God eftermiddag på er! Står och lagar mat som vi ska bjuda världens bästa föräldrar på innan vi ska besöka Västerås Konserthus och se humor med Rheborg, Schyffert och så vidare. Tänker såklart inte avslöja vad jag lagar eftersom föräldrarna skulle kunna råka läsa detta innan dom kommer och den överraskningen tänker jag såklart inte spoila. Men nu är detta ju ingen matlagningsblogg och ni är ju såklart intresserade av om jag tog sovmorgon imorse och det gjorde jag såklart, vi kollade till och med damernas skidåkning från Nove Mesto innan jag kom ut på cykeln.
Skärmavbild 2020-01-18 kl. 14.04.56
Jag lyckades med konststycket att cykla från min telefon, alltså jag ställde inte av den utan glömde den på köksbordet, så någon podlyssning blev det inte idag, däremot lite vårfåglar och motvindsljud. Körde bara Skerikevägen, Julpavägen och hem igen, blev 79′ och just över tre mil. Fick helt enkelt duga. Testade benen i 10′ på Julpavägen där jag tryckte på sådär bekvämhårt, rätt okej känsla ändå.
Skärmavbild 2020-01-18 kl. 14.05.12
Imorgon hoppas jag på 4 timmar åtminstone innan jag ska till bandyns högborg och sitta i sekretariatet på Melkers match. Det blir fint med lite bandyjobb och bandytittande igen. Ännu bättre var ju att VSKs A-lag (herr) tvålade dit AIK Bandy hemma med 6-2 igår. Härliga och viktiga två pinnar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s