Tittade till Björnö

God afton på er vänner! Sitter med magen full av pizza och fredagscyklad så jag har ingen direkt anledning att klaga om vi inte ska gå nedför Corona-vägen, men jag tänker att vi låter bli den idag. Jag tycker mycket om det, men vi kan lämna det till en annan dag. Idag är det fredag och det är som bekant veckans bästa dag, jag inledde veckans bästa dag med 37′ i en pytt av asfalt, grus och stig till jobbet. Kanske lite onödigt kallt ute men det är synd att klaga. Det börjar på att torka upp i skogen dessutom, finns såklart vissa ställen som fortfarande är extremt blöta men den värsta lerfesten börjar lägga sig. Den kan vi spara till en eventuell cross-säsong (???).

Betade av ett gäng hektiska och roliga timmar på världens bästa jobb innan jag stämplade ut vid 14-tiden. Vid den tidpunkten hade även solen letat sig fram även om det inte var lika varmt som igår. Min plan var att ta mig till Björnö och cykla dom stigarna som folk börjat cykla där. Vägen dit gick över Badlunda och Hässlöåsen.
Skärmavbild 2020-03-20 kl. 17.08.31
Väl på Björnö fick jag jobba en del med Strava för att hitta stigarna, en var rätt kort och den hade vi faktiskt promenerat förra söndagen. En annan var lite längre och riktigt flowig och fin, dessutom lite annorlunda mot hur stigarna brukar se ut här nere. Inte lika tätbevuxet som det mesta ändå är. Gles och fin skog och som sagt en riktigt flowig och fin stig. Men för att summera det hela var det rätt mycket cykling dit för ganska lite stig. Snurrade lite mer stigar på vägen hem, men det mestadels var det asfalt hemåt sedan. Lyckades pricka lite hagel dessutom… april i mars liksom. Väl hemma hade jag 1 h 54 min på cykeldatorn ändå.

Nu ska jag försöka lägga upp benen en stund sedan ska det tydligen dammas av 3 x 15′ med Landhagen på MTB imorgon, det kan bli precis hur jobbigt som helst då han är i lysande form. Själv är jag bara i gubbform vilket i sig är en form också om än kanske inte lysande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s