Tävlingsvarvharv plus skarv

Skärmavbild 2020-03-21 kl. 15.48.58
Hej på er vänner! Ligger i soffan och kollar på bandyfinalen, vilket känns välförtjänt efter dagens träning. Som jag skrev redan igår skulle jag köra intervaller med Fredrik i Rocklunda, vilket vi också gjorde. Började med att rulla ut på det gula spåret, kände direkt att tekniken och vågandet inte var skitbra, om det var den arla tidpunkten eller bara allmän dålighet låter jag vara osagt. Vi fortsatte till Rocklunda där vi skissade upp ett hyggligt tufft där vi fick både höjdmeter, stenar och leriga uppförsbackar. Körde två långa intervaller om dryga 20′ resp 14′ så jag blev hyggligt trött måste jag säga.

Sedan skarvade vi upp med lite kravlöst rullande och lattjande, vinkade av Fredrik med 2 h 15 min på datorn och då kände jag att jag borde kunna orka skarva upp till 3 timmar vilket jag också gjorde. Nu ska jag bara finna ben för ett par timmar på Supersixen imorgon också.

Har en video från veckan på gång också, den kommer upp på kanalen under morgondagen så se till att prenumera på den vettja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s