Easy-peasy onsdag

God eftermiddag eller kväll på er därute. Första dagen som arbetsbefriad, lite halvkonstig känsla helt ärligt hade väl ingen konkret plan för dagen mer än att komma ut och snurra ur benen en sväng. Den planen sattes inte i verket förrän en stund efter lunch och då hade dessvärre det finaste vädret ersatts av en mer disig himmel.
Skärmavbild 2020-04-01 kl. 17.32.32
Eftersom jag körde hårt igår och planerar distans imorgon (om det inte regnar) så ville jag verkligen hålla mig i skinnet idag. Att köra lugnt är konst i sig, att köra hårt klarar alla av, men att verkligen ta det lugnt när man ska ta det lugnt det är det dessvärre inte så många som klarar av. Effektmätning är ett fantastiskt verktyg även här, dessvärre tror jag merparten använder det för att mäta sina siffror på intervaller. Idag använde jag mig av siffrorna för att hålla tillbaka mig själv, att inte bli gnetig i vinden, att inte lika på för hårt i den sega motluten. Målet var att vara under 200W, gärna med marginaler, givetvis spikar effekten ibland när man ställer sig upp i visa motlut, men överlag så växlade jag ned när jag såg att det var på väg att bli för mycket. Så känslan nu såhär efteråt är bra, jag känner mig bättre i kroppen än innan jag drog ut så förhoppningsvis har jag vispat ur slaggprodukterna från gårdagen och är redo att köra långt imorgon. Idag blev det 2 h 11 min och jag färdades 59 km under den tiden, snitteffekten blev 149W (2,57W/kg). Lugnt och städat med andra ord.

Nu ska jag se till att administrera en handlingslista och ta mig iväg till affären så vi har lite mat hemma och nej… jag ska inte hamstra, inte ens toapapper. Ha det gott så hörs vi imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s