Hur långt måste man cykla för en nutellakaka och en smörgås?

Svaret är 4 h 29 min, eller den där nutellakakan och mackan kom väl in i bilden efter 3 cyklade timmar. Nu ska vi förvisso inte gå händelserna och motvinden i förhand, det var distans på agendan och vi hade skramlat ihop ett gäng hågade själar och styrde rakt in i motvinden, exakt samma rutt som jag körde själv i torsdags… inledningsvis. Det blåste ungefär lika mycket, men det var klart mer behagligt att slippa klyva all vind själv denna gången.
Skärmavbild 2020-04-04 kl. 18.51.15
Innan jag ens hann stava till motvind var vi Odensvi och kunde enas om att skarva vidare mot Kolsva. Här fick jag uppenbarligen feeling i ett motlut och dammade på en kort stund, en väldigt kort stund innan jag insåg mina begränsningar och blev en wheelsucker igen. Från Kolsva körde vi den extremt fina vägen till Köping där den där numera berömda Nutellakakan och mackan väntade, vid det här laget var jag riktigt hungrig så jag tror knappt jag hann reflektera över hur gott fikat på Stenugnsbageriet var innan det var snipp, snapp, slut på det hela.
Skärmavbild 2020-04-04 kl. 18.52.20
Nu hade vi bara medvind (nästan åtminstone) hela vägen hem, benen kändes oförskämt oförstörda så det blev en sväng med sprättande med Contis och Hammarlund för att liva upp tillvaron.
Skärmavbild 2020-04-04 kl. 18.53.18
Sedan var det väl mest formalitet att rulla hemåt och stanna hemma med dom där 4 h 29 min på cykeldatorn, kunde räkna ihop till 127 km. Det gör att veckan just nu ligger på 16 h 40 min, känns i nuläget extremt tveksamt om jag drar ihop 3 h 20 min imorgon, men man ska ju aldrig säga aldrig… Tränas ska det ju göras iallafall… Nu ska jag ge mig i kast med en godisskål, första godiset på 15 veckor, en klapp på axeln för det. Möjligt att det ger mig vingar och kanonben imorgon?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s