Första dagen på ”påsklovet” och han återuppstod på stigarna

God afton på er, hoppas att ni alla har fått känna på våren idag. Här i Västerås har det bjuckats på vårighet deluxe, det gillar man ju. Vi tog med barnen och picknick till Anundshög och gottade oss i solskenet.
Skärmavbild 2020-04-06 kl. 16.29.40Skärmavbild 2020-04-06 kl. 16.29.49
Sedan viftade vi av Melker som skulle sova hos en kompis och drog till Bauhaus för att köpa prylar för pyssel på baksidan. Efter det tvättade jag och Folke bilen innan han fick sällskap av en kompis som ska sova här inatt så jag lagade mat till dom och åt innan jag toppfylld med makaroner tog Orbean och slaktade lite stig i kvällssolen och värmen.
Skärmavbild 2020-04-06 kl. 20.17.51
Nu var det över en vecka sedan jag cyklade stig och jag var och är riktigt taggad på det igen. Underbara torra och snabba stigar, försökte trycka på ett gäng gånger dessutom. Blev rejält avställd av mig själv uppför Bathengroove climb och blev nästan räddad av att jag mötte en häst med ryttare så jag tvingades ta det lite lugnt ett tag. Väl hemma var jag sommarsvettig och upprymd att stigcyklandet, kunde casha in 77′ och nästan 26 minuter. Det här var ju så kul att jag lär göra om det igen imorgon… när börjar vi tävla? Jag är redo…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s