Det skulle ju regna ju… eller?

Hej på er vänner! Vaknade pigg och alert imorse efter att ha sovit bättre än jag gjort på många nätter på sistone, utan någon direkt anledning har jag på sista tiden sovit dåligt. Imorse vaknade jag utsövd med närmare 9 timmar på sovkontot, inte illa vill jag säga. Vinkade av Folke till skolan och Cissi till jobbet, kollade väderleksprognosen och den visade regn mellan 10-12 och efter 12 skulle jag vara hemma för att ta emot en soffa till uterummet så det var bara att kvickt svida om och sticka ut för att ducka regnet.

Kastade mig på Orbean och mot Rönnby, Lista och Rocklunda. Känns som ett tag sedan man rattade eller styrde cykeln genom sten- och rotdjungeln därborta och det märks lite i både självförtroende och teknik inledningsvis.
Skärmavbild 2020-05-19 kl. 10.51.49
Sakta men säkert så jobbar jag mig in i det hela och kroppen känns tack vare den där supersömnen bra mycket piggare än den gjort på några dagar. Nu kör jag inget strukturerat utan bara kör på känsla och för er som inte varit i Rönnby/Rocklunda så är det inte ett ställe man bara kan åka och ”lall-cykla”, det är för mycket sten och rötter för att cykla passivt och ”sakta”. Så oavsett om man har för avsikt att ta det lugnt där så kommer det alltid att kosta.
Skärmavbild 2020-05-19 kl. 10.51.37
Jag skulle säga att man bitvis får leta länge efter ett mer rot- och stentätt område att cykla i. För min del var det bra för tekniken och självförtroendet i dom tekniska partierna att cykla där idag. I huvudsak torrt vilket om ni förstår gör det hela väsentligt mycket enklare, men samtidigt, hanterar man ett blött Rocklunda klara man av det mesta. Jag brukar faktiskt några gånger per år tvinga mig själv in där när det är blött just med det argumentet bakom. Totalt blev det 1 h 41 min och 25,2 km och jag var hemma igen strax innan 10.00 och i skrivande stund har det ännu inte kommit något regn, känner mig nästan lite blåst på det… Men så ska man såklart inte säga efter den här våren.

Så nu är det bara att invänta soffleverans och skruva ihop den, vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s