Lill-lördagsintervaller och glasslunch

Hej på er! Är det lill-lördag så är det, jag var uppe med tuppen och skjutsade älskade Cissi till jobbet, väl hemma drog jag ut på Supersixen, strålande sol och inte alltför jättekallt. Planen var att köra lite intervaller av ostrukturerad form, ville liksom bli lite trött i benen, kändes som att det var länge sedan sist.
Skärmavbild 2020-05-20 kl. 14.08.11
Dammade iväg en fyra på 262W och därifrån gick det bara utför, nästa fyra gick på 243W, följt av en tvåa på 268W, en etta på 310W och slutligen en fyra där jag inte gick superhårt på 239W. Om mina Vector3-pedaler visar någorlunda rätt så är det väl ett bevis på vad ickestruktur på träningen gör med formen.
Skärmavbild 2020-05-20 kl. 14.07.59
Samtidigt ville jag bara bli trött idag så jag borde bortse från effektsiffrorna, den upplevda ansträningen kändes som 400W så vi går på den. Den blev 47 km och 1 h 36 min in på träningskontot. Givetvis lurigt med träning och ambition när situationen är som den är, SCF släppte i skrivande stund en plan i tre steg för att öppna upp tävlingscyklingen igen. Den 15 juli ska det nationella tävlingsstoppet hävas under förutsättning av FHM släpper upp restriktionerna, känns ju tveksamt, men hoppet är det sista som överger en. Från den 15 juni får dock träningstävlingar inom den egna föreningen äga rum och från 1 juli tillåts distriktstävlingar om dessa hålls inom FHMs ramar och restriktioner. Så kanske har vi något att sikta mot, jag är försiktigt optimistisk.

Efter träningen for vi till Enköping där vi skulle serva Folkes radiostyrda bil, vi passade på att luncha eller glassa på Mel´s Garage, lite småcoolt ställe. Glassarna var som ni kan se inte så små.
Skärmavbild 2020-05-20 kl. 14.09.23Skärmavbild 2020-05-20 kl. 14.09.12
Så det blev liksom våran lunch och jag gissar att vi energimässigt står oss ganska bra. Alla var mätta och nöjda och vi kunde åka och köpa en ny motor till Folkes bil, så nu lär jag ju meka ihop den också någon dag.

Hur som helst, såhär långt en bra lill-lördag… Med lite hämtmat ikväll så blir den nog ännu lite bättre. Vi hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s