Knektleden revisited

God fredagskväll på er vänner! Hoppas ni haft en ”njutig” dag i solen, känns ju i skrivande stund helt orimligt att det ska hällregna hela dagen imorgon, men det ska det tydligen! Verkar ju dumt om det är fint väder i Sverige alldeles för länge liksom.

Idag har vi dock gjort ett återbesök på Knektleden i Sala, ni vet den där MTB-slingan runt gruvområdet i Sala, vacker så att det förslår liksom. Jag och Landhagen cyklade dit det tog oss nätta 1 h 35 min och var väl närmare 38 km, lagom liksom.
Skärmavbild 2020-05-22 kl. 19.20.41
Väl där skulle vi möta älskade Cissi, Super-Eva, Caj, Tempo-Jenny och hennes barn. Nu var vi där lite innan dom (som kom med bil) och hann avverka ett varv. Det blev ju genast lite smygjobbigt bitvis, men det kan man ju såklart inte visa. Det vi bägge kunde konstatera var väl att det stundtals var stenigare än vi mindes det, men i jämförelse med Rocklunda så är det såklart som en slät motorväg. Vi mötte upp dom andra och rullade sedan två varv till, i varierande fart. Lite snabbt en stund, väntade in, rullade vidare.
Skärmavbild 2020-05-22 kl. 19.20.56
Njöt mest av rolig cykling i underbart vårväder liksom, njöt av att se Super-Eva och Cissi göra framsteg i brötigheten som fanns. Det lite underbara med MTB, man gör det på sina villkor, man gör sina egna små stora framsteg och jag vet precis hur det känns att göra dom. Det är 100% relaterbart tillbaka till skateboardåkningen som ändå präglat mig så hårt.
Skärmavbild 2020-05-22 kl. 19.21.09
Vi rundade av med att vara dom sista kunderna som slank in på fiket på antikboden och fick med oss fikabröd att njuta i solen. Högst oklart om dom var jättenöjda med cyklisterna som kom sådär minuterna innan stängning, vi var dock jättenöjda med fikat och cyklingen. Landhagen skulle sedan cykla hem, men jag tackade vänligt men bestämt nej till det och skickade upp cykeln på bilen och åkte hem till matlagningen. In alles blev det 3 h 11 min och 60 km på träningskontot idag. En bra dag helt enkelt.

Rörligt kommer på en YT-kanal nära er inom kort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s