Solskenscykling med AB och en ny video

Hej på er vänner! Det är fredag och solen skiner ännu en dag, igår och idag är dagarna man längtat en hel vinter efter, när solen faktiskt värmer. Bara att ta tillvara på dessa och njuta på bästa vis.

Igår då, Melker sov hos en kompis, Cissi drog iväg på distanspass med klubben längs sträckningen på vårat motionslopp: Västeråscykeln, som p g a Covid-19 blev inställt. Det skulle ha gått igår och det hade ju varit en gulddag vädermässigt för det. Så det var jag och Folke hemma till lunch när han skulle cykla till sin mamma. Vi rev av en hyfsat dålig badmintonmatch på baksidan och hade just gått in när Cissi ringde. Det visade sig att Annika som cyklade med dom hade vurpat och gått ned på huvudet så jag och Folke fick göra en blixtutryckning och hämta upp henne. Tack och lov hade allt gått bra, lite skrapsår i ansiktet men både hon och cykeln var i övrigt hela, men har man vurpat på huvudet och är en bra bit hemifrån ska man såklart inte cykla vidare. Men som sagt allt gick bra.

När sedan Folke cyklat iväg så hookade jag upp med Contis för att cykla på Supersixen i solskenet, det blev 1 h 53 min och 56,9 km. Riktigt gött att cykla med Contis igen, riktigt bra snackrunda och rejält njutigt i solen.
Skärmavbild 2020-05-22 kl. 07.40.22Skärmavbild 2020-05-22 kl. 07.40.32
Inga märkvärdigheter, inget onödigt sprättande utan bara timmar in på kontot. När vi sedan rullade in i stan igen anslöt jag till Cissi och dom övriga som satt på after-bike i solgasset på Bellman och där blev vi sittande ett gäng timmar. Kul snack och alltid gott med en öl (eller två) i solskenet, lite utlandskänsla det närmaste det man lär komma på ett tag.
Skärmavbild 2020-05-22 kl. 07.40.41
Idag då, ska ha ett telefonmöte med arbetsförmedlingen på förmiddagen och sedan sa ryktet att vi skulle till Sala och cykla Knektleden vid Sala Silvergruva på eftermiddagen. Förmodligen så cyklar jag och Landhagen dit och möter upp dom andra, sedan lär det ju snurras ett gäng varv på den grymma leden där. Publicerade en ny video på kanalen igår, ni missade väl inte det? Om ni nu gjorde det så kommer den här.


Nu är morgonkaffet slut och det är väl dags att sätta på sig kostymen inför telefonmötet, eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s