Måndag… starten på veckan och en ny video

Hej på er! Måndag igen, hyfsat produktiv dag ändå om ni frågar mig. Städat huset, klippt gräset på framsidan och fepplat med lite grejjor till arbetsförmedlingen och sånt där som kommer med att vara utan jobb.

Efter lunch tog jag mig ut på Orbean och vid det här laget hade det ju blivit riktigt varmt och skönt ut dessutom så det var kort-kort som gällde. Styrde lite stig och grus ut mot Gäddeholm och rev av lite stigar där, rundade ut till Harkie och tillbaka in mot Gäddeholm igen.
Skärmavbild 2020-05-25 kl. 15.44.54
Avslutade med välkända stigarna på åsarna och hemåt, kan väl inte säga att benen kändes strålande men det var kul att cykla stigarna på Gäddeholm. Lite synd bara att det är en sådan bit transport bit bara.
Skärmavbild 2020-05-25 kl. 15.45.05
Kunde stanna hemma med 2 h 51 min och 58 km på cykeldatorn och det får väl klassas som en bättre måndag. Fick även ut videon från vår dag på Knektleden i Sala på kanalen, har ni missat den så kommer den här.


Imorgon blir det troligen intervaller med klubben på landsväg på kvällen, det ryktas om fyror på åsen och det vill man ju för allt i världen inte missa. Men ni vet ju vad jag brukar säga om planer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s