Fredagstimmar med finsällis och fredagsvideo

Hej på er vänner! Sitter och njuter fredag med en kopp kaffe och känner mig distansnöjd i kroppen, efter ett distanspass med förstklassigt sällskap och där disciplinen var stor. Alltid skönt att kunna logga 4 h 30 min utan att vara helt förstörd efteråt. Vi tar det från början dock, Ramnäs-Robban hojtade till igår och frågade om jag ville köra fyra timmar distans med honom som idag. Eftersom jag är i den situationen jag är så säger jag inte nej till att träna med någon. Så strax innan 09.00 imorse cyklade jag via Julpavägen till Skultuna där vi skulle mötas, lätt mulet ute så armvärmare åkte på. Trodde till och med att vi skulle få regn, men under dagen sprack det upp och blev riktigt fint och varmt. Vi vevade i medvinden till Svanå, Västerfärnebo, Salbohed, Broddbo och till våra fikadestination Måns-Ols i Sala. Riktigt fina vägar och dessutom var många av dom helt nyasfalterade vilket ju såklart bidrog till en Mallis-feeling.
Skärmavbild 2020-06-05 kl. 14.45.04
Hemvägen präglades av mer nyasfalterade vägar och lite mer motvind, men vi höll oss i kragen och struntade i den berömda snitthastigheten (som man i övrigt alltid ska skita i). Tiden och milen bara rullade på och vips var vi i Skultuna igen och kunde önska varandra en god fredag. Grymt pass med mycket bra snack och fina vägar som ni förstår OCH bra fika vilket ju är viktigt.
Skärmavbild 2020-06-05 kl. 14.45.30
Summa summarum blev 131,5 km och 4 h 31 min på den här skönheten till cykel. Nu verkar det bli regn och rusk imorgon så det kanske kan bli en vilodag då om inte Wattbiken ropar riktigt högt på mig. Ni har väl inte missat att det ligger en ny video på kanalen nu? Om ni gjort det så får ni den här.


Nu ska jag börja preppa för fredagstacos här innan jag ska hämta Folke på ridningen, hoppas ni har en grym fredag där ute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s