En bra dag i Gäddede med lite slaktcykling

God afton vänner, hoppas att ni haft en bra dag? Det har vi iallafall haft här i Gäddede, strålande sol och varmt så vi tog oss iväg och badade, först sjön som var suligt kall, men vi badade iallafall.

Vi drog dock efter ett tag till campingen här och badade i poolen där, lite varmare om man så säger. Sedan bara hem för lite grillat innan jag och Dennis drog ut på ett slaktpass i vinden. För mig är det alltid härdande och nyttigt att cykla med Dennis, dels är han svinstark och sedan är det gas från tramptag ett.

Vi körde gruset runt Gussvattnet och Storvattnet för att sedan ta asfalten hem till Gäddede för att runda av med den stygga grusklättringen till Brattli. Sulig motvind första halvan och jag led per omgående. När vi vek av på gruset mot Gussvattnet kastade jag mig in på Dennis hjul och låg kvar där till vi kom ut på asfalten och hade vinden i ryggen.

Sedan gick det lite lättare såklart i medvinden tillbaka. Men jag hade noll och nada kvar i benen när vi skulle upp till Brattli, ändå persade jag. Väl ”hemma” igen så hade vi en bit över två timmar och 60 km och ett par slitna ben. Kul och härdande.

Nu ska det tydligen bli skitväder i några dagar så vi får väl se vad vi hittar på och hur träningen kommer gestalta sig. Nu ska jag sova, hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s