Världens bästa fredag

Hej på er! Världens bästa dag är fredag…. det är ju fredag liksom. Blev inget bloggat igår hade fullt upp med att dominera i plump mot barnen och Cissi igår kväll medans regnet vräkte ned ute. Imorse gjorde jag något jag sällan gör, nämligen träna innan frukost. Jag är en hopplös frukostälskar och att gå upp utan att få äta frukost är lite av en mental käftsmäll. Idag tog jag mig dock ut på cykeln och mötte dagen från cykelsadeln, något jag lär få göra mycket av framöver när cykelpendlingen till världens bästa jobb tar vid igen nästa måndag.
Skärmavbild 2020-07-31 kl. 09.59.54
Rullade bara över Julpavägen ut till Skultuna och hem över Skerikevägen, hade väl kanske räknat med kanonfin vind på vägen hem, men den tenderade och vrida upp när jag väl vek av hemåt. Väl hemma vid frukosten (som såklart smakade extra gott) hade jag 65′ på cykeldatorn och nästan 32 km, inga konstigheter, bara lugnt och fint. Nu är man redo för resten av dagen, skönt, ska ta tag i någon form av städning av huset så fort jag skrivt klart detta inlägg.

Igår då? Jodå, jag cyklade då också 58 km eller omvandlat i tid 2 h 5 min, lite längre för att cykla in mig på min nya landsvägsraket.


Japp, en ny landsvägsraket, det är ärligt något jag funderat på en längre tid, men den funderingen grusades såklart när jag blev av med jobbet i våras. Nu är ju allt satt i en annan dager när jag återigen har ett jobb, vilket ger en annan ekonomisk trygghet i ryggen så då kunde jag efter månder av spanande slå till (nu ska det sägas att det syns att folk under Cornoa-tider valt att investera i sig själva och skaffat cyklar för jag har nog inte varit med om att det varit så utplockat på storlekar). Ni får väl kolla på videon om ni är intresserade av att veta mer om den, efter tre pass på den är jag jävligt nöjd.
Skärmavbild 2020-07-31 kl. 10.12.45
Så det känns rätt gott att vara rustat för åren framöver, redo med skivbromsar, Sram AXS elektroniska/trådlösa växlar, som jag säger i videon – en bra lekkamrat i många år framöver! Så kollar ni under säljesfliken på sidan så hittar ni min Cannondale till salu, en grymt fin kolfiberracer med fina hjul och Di2.

Nu ska vi fortsätta med världens bästa fredag här, hoppas ni ska ha en lika fin fredag som jag tänker ha. Sköt om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s