Vinterträningens första 40/20

Tjo på er! Redan onsdag kväll, dagarna och veckorna springer iväg med en rasande fart, full fart på jobbet gör ju dessutom att allt går ännu snabbare. Så snart är det väl jul och snart har vi ännu en ny liten världsmedborgare i familjen, det blir häftigt det.

Annars var det intervall-onsdag idag ovanpå två pendlingspass om 45′ (17,4 km) samt 24′ (8,8 km). Det var som rubriken antyder vinterns första pass med 3 x 10′ (40/20″). Körde på 310W idag (5,16W/kg) och det kändes ärligt ganska kasst redan från första intervallen. Fick liksom beta av passet intervall för intervall och trodde nog ärligt inte att jag skulle ta mig genom det hela, men man kan lura kroppen till att klara av mer än vad man tror. Så jag tog mig alltså genom passet och det kan jag ge mig själv en fet klapp på axeln för. Och ser man till vilka siffror jag gjort på 40/20 såhär tidigt på säsongen så står sig dagens pass riktigt bra även om jag har en bit kvar till dom 335W jag drog innan Mallis förra året. Tur då att jag har ett par månader på mig att fixa till det rekordet.

Nu ska jag lägga upp benen en stund innan det är dags att sova och ladda för ännu en dag med ”bara” pendlingsträning. Lite halvskönt att veckans bägge intervallpass redan är avklarade, blir det något mer hårt pass är det bara en ren bonus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s