Tisdagsfyror i trösklad form

Hej på er! Tisdag brukar kunna innebära intervaller både på sommaren och vintern och idag var inget undantag. Rullade raka spåret hem i regnet och hoppade upp på Wattbiken, hade väl ingen superkänsla i kroppen direkt men ibland ska jobbet bara göras helt enkelt. På agendan stod 8 x 4′ med 2′ vila på dryga 95% av FTP, ett tröskelpass helt enkelt. För min del i watt så innebar det 255W (4,25W/kg) i arbetsinsatserna.

Ett pass som mer maler ned än är våldsamt svinjobbigt, för egen del kändes det kontrollerat hela vägen, lite som det ska med ett sånt här pass. Kunde kliva av Wattbiken och ge mig en klapp på axeln för att jag levererade trots att det inte kändes svinbra innan.

Något som dock kändes bra var att se att Fabio Jakobsen var tillbaka på cykeln igen efter den våldsamma kraschen i Polen runt tidigare i år. Sedan tidigare var det klart att Dylan Groenewegen blir avstängd i nio månader för hans delaktighet i den svåra krashen. Med tanke på hur illa det såg ut på tv-bilderna är det synnerligen glada nyheter att se Fabio tillbaka på cykeln igen.

Tillbaka på cykeln igen lär jag ju vara igen imorgon bitti redan, då med slitna ben skulle jag tro, men det är ju skönt på något märkligt vis det också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s