Nästan vinterdistans

Hej på er igen! Två inlägg på en dag, det får man spola tillbaka bandet en stund för att hitta senast. Som jag skrev imorse så skulle jag distansa med Landhagen och det har jag nu klarat av. Det blev tre timmar vilket med Kessiakoff-mått inte är i närheten av distans, det var lite snö ute så det var nästan vinter… därav nästan vinterdistans helt enkelt.

Det är ju ändå något speciellt med att köra dom där första passen där det är lite småvitt både på och vid sidan av vägen, det kan få den mest inkörda vägen att framstå som fantastisk.

Vi blandade och gav med ömsom asfalt ömsom frusna och fina grusvägar, vädret blandade också och gav. Ena minuten sken solen och den andra snöade det ganska mycket.

Det som var konstant i det hela var väl mina ben, konstant halvdåliga helt enkelt. Landhagen vevade på sådär lätt och fint som alltid och jag fick jobba lite ibland för att få mina halvdåliga ben att samarbeta. Hade initialt en plan om att kanske skarva på när Landhagen hade kört klart sina tre timmar, men kände att det fick vara bra även för mig. Stannade hemma med 3 h 4 min (76,6 km) in i träningsdagboken och nu är man redo för lördagsgodis och allt annat som hör en lördag till.

Hoppas att ni också fått ett gäng fina timmar därute på cykeln…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s