Första advent på grus

Hej och glad första advent på er. Nu är grabbarna på plats hos oss igen och vi stormstartade med att göra ett pepparkakskvarter typ.

Är det första advent så är det liksom! Så nu väntar vi väl allesammans egentligen bara på att det efterlängtade småsyskonet ska titta fram, vilket kan vara vilken dag som helst nu!

Annars lade jag locket på träningsveckan med 2 h (mestadels) fruset grus efter lunch idag. Det gav 46 km, kändes rätt segt idag också. En sådan där dag man hade önskat en effektmätare på vintercykeln så man hade kunnat se om det verkligen var så segt som det kändes. Annars har jag skrapat ihop 14 h 6 min träning den här veckan vilket jag får vara nöjd med. Nu är inte mängd allt men som jag sagt så många gånger förr så svarar jag bra ”hög” volym i träningen. Nu är ju inte 14 timmar i cykelkretsar inte speciellt mycket, men med familj och heltidsjobb så känns det gediget.

Nu ska jag hämta Melker från bandyträning och sedan Folke från ridningen och efter det ska jag sjunka ned i soffan en stund. Sedan är det bara på det med pendlingsträning imorgon bitti igen, fint värre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s