Mosar ut November

God kväll på er, November blir knappast gråare eller tråkigare än vad den var idag eftersom den ersätts med December imorgon. Men på vägen hem idag var det allt annat än inbjudande väder, snöblandat regn och blåst.

Nu är det ju synd att gnälla när man får träna cykel vilket ju alltid är kul, så det positiva överväger ändå vädret. Så dagen bjuckade två pendlingspass om cirka 45’ vardera. Sedan toppade jag det med att köra TFC Mad Monday-race på Zwift. Ett varv på VM-banan i Innsbruck där väl Valverde vann om jag inte missminner mig. Han var inte på startlinjen idag men väl Cissis bror Dennis och min plan var att inte släppa honom. Det blev duktig hårdkörning uppför den långa backen, fick släppa Dennis och tre andra med någon kilometer till toppen. Persade med 273W (4,55W/kg) uppför backen och fick med mig en engelsman i en andragrupp, fick sedermera spurtstryk av samme engelsman till sist.

En bra genomkörare och substitut för veckans första intervallpass, kommer säkert vara skönt sliten imorgon. Nu ska jag försöka sova här, hörs imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s