En rejält blöt fredag

Hej på er! Då var det fredag igen, en fredag av det blötare slaget kan man säga, det har regnat i stort sett hela dagen här i Västerås. På pendlingspasset imorse var det inte så fasligt mycket och har man hyfsat bra vinterkläder att cykla i så ska dom som regel stå emot regn en stund så jag blev inte direkt blöt vilket var rätt skönt. Kunde casha in 46′ (17,4 km) på träningskontot när jag var framme på jobbet, sedan var det bara att hugga tag i ännu en intensiv arbetsdag. Lyckligtvis slutar vi tidigare på fredagar vilket jag nämnt förut så det ger chansen att cykla i dagsljus även om det var rätt grått och dunkelt idag.

Positivt var dock att det faktiskt inte regnade när jag rullade iväg med sikte på Julpavägen och sedan via Skerikevägen och hem. Hade dessutom medvind på Julpavägen så då var det riktigt behagligt, men säg det som varar. När jag i Skultuna vek av ned på Skerikevägen öppnade sig himlen och det började blåsa motvind och här kunde inga kläder i världen stå emot vätan mot slutet… eller jag ska ge full cred till min nya vinterjacka jag fick i julklapp av min hustru förra året, den stod faktiskt emot riktigt bra ändå.

Men som sagt när det regnar rejält och man är ute en stund är det extremt svårt att hitta kläder som står emot, man får bara acceptera vätan och njuta av cyklingen…. eller? Väl hemma hade jag 78′ (32 km) på cykeldatorn och då smakade det med en varm dusch efteråt.

Imorgon är det dags att köra distans med Landhagen och gänget på förmiddagen. Vi hoppas att regnet håller sig borta så vi kan bunkra upp lite tid, i skrivande stund är det nästan 10 timmar på träningskontot för veckan, så jag hoppas på att landa in ännu en 15-timmars vecka.

Men främst ska det bli skönt med helg med familjen… Nu blir det julkalendern och sedan chips och sånt wattsäkrande. Hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s