Safaridistans i solen

Hej på er! Idag var det väl en alldeles förträfflig dag att avverka lite timmar i sadeln som det heter. Några minusgrader, lite snö i terrängen, ingen vind att tala om men främst solsken deluxe. Jag hade 3,5 h på agendan och Landhagen var vänlig att göra mig sällskap på 1,5 h, kändes lite konstigt när jag skarvade vidare och han vek av hemåt, brukar väl oftast vara omvänt.

Vi körde ut Vångsta och sedan Lillhärad till Skultuna där jag just vinkade av Landhagen och fortsätte själv via lite grus till Haraker, innan jag tog av mot Åbylund där jag bjöds på älgsafari.

Nu verkade älgarna ha lika bra ben som jag hade så jag hann inte fånga dom mer än i flykten. Det rullade på fruktansvärt bra idag trots att jag hade dubbat cykeln, vet inte om det var peppen från gårdagens FTP-test eller bara det att jag är starkare än på länge just nu.

Synd att klaga liksom, väl hemma hade jag 3 h 27 min (80,1 km) rakt in i träningsdagboken, fint det. Imorgon väntar ett lätt återhämtningspass på Wattbiken sedan är det dags att börja jobba på måndag igen, skumt efter nära nog fyra veckors ledighet. Men det blir fint det också, nu vankas ost och kex här om inte det är fint så säg?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s