Paris-Roubaix och treor

God torsdag på er! Bilden ovan är från morgonens pendlingsträning till jobbet om 49’ (15 km) kan se idylliskt ut men det var lite som att köra Paris-Roubaix. Ett par cm nysnö ovanpå omfrusna, oplogade GC-banor, slutade man trampa så stannade man omedelbart typ. Kärvt före skulle man säga i skidkretsar.

Kärvt var det även i benen igår kväll när jag harvade av veckans andra intervallpass på Wattbiken. 5 x 3’ med 2’ vila, givet hur jag körde 4 x 4’ för ett tag sedan så satte jag målwatten på 310W. Tyvärr kände jag redan på första att det aldrig skulle hålla, den andra sänkte jag till 305W, dom tre sista på 300W. Får nog börja ta i beaktning att dom fina siffror jag gjort senaste månaden har skett när jag: A. Inte stått på benen och jobbat 8 h, B. Sovit närmare 8-9 h /natt. Så jag får nog initialt backa något i effekt nu när jag jobbar heltid igen. Får ändå klappa mig på axeln för att jag inte klappade ihop helt, det är lätt att göra när man börjar sänka effekten. Bet ihop bra med andra ord!

Idag är det bara två lugna pendlingspass innan veckans tredje och sista intervallpass stundar imorgon efter jobbet, fredagsfys innan fredagsmys.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s