Tre timmar istid

Hej på er! Hoppas ni haft eller har en bra lördag, det har jag iallafall. Den startade rätt tidigt, satt på cykeln redan strax innan 08.00, det var i runda slängar runt 3 h i zon 2 på programmet idag, eftersom jag var trött på skumpig cykling från allt pendlande så tänkte jag att jag skulle avstå alla grusvägar idag. Kanske ett dumt val då det istället var is till 90% på alla vägar jag cyklade idag, nu har jag ju dubb så det funkar ju rätt bra ändå. Dessutom finns det ju olika typer av is, den på vägen idag var inte sådär blank och dödshal men det släppte ganska fint när man ställde sig upp.

Som ni kan se så såg det bitvis ut som om man befann sig i fjällen och cyklade och det är väl alltid trevligt. Trevligt var väl att benen var med mig hela vägen också trots lite halvgnetig motvind på slutet.

Men på det stora hela blev det ett jäkligt fint pass och även om man gillar vår och sommar så måste jag erkänna att det är vansinnigt vackert där ute just nu! Kunde stanna cykeldatorn med 3 h 20 min (72,1 km) loggade, så det rullar ju inte på svinsnabbt just nu, men det är ju tiden som gäller, det är ju sedan gammalt.

Vi har sedan tagit en promenad och kunnat avnjuta årets första semla, nu ska jag sätta mig och jobba på årets/säsongens första vlogg som snart kommer på en kanal när dig. Hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s