Veckans tredje intervallpass

Gott fredagsmys på er! Ett bra fredagsmys föregås såklart av fredagsfys, för egen del var det veckans tredje och sista intervallpass, en ren repris på onsdagens pass, 4 x 10′ lågkadens med 3′ vila på 265W (4,5W/kg). Nu körde jag det direkt efter jobbet, vi slutar ju tidigt på fredagar så jag tänkte väl att det var en optimal tid liksom. Men ack som jag bedrog mig, det var ren och skär vilja som tog mig genom dagens pass.

Det började vara suligt jobbigt redan på den andra intervallen och sedan var det bara pannben och åter pannben och lite ben kanske. Möjligen ett bevis på att cykel sitter en hel del i huvudet, man kan mer än man tror helt enkelt. Får väl ännu en gång klappa mig på axeln för att jag tog mig genom det hela på ett bra om än inte vackert vis.

I övrigt har det varit pendlingsträning till jobbet imorse på runt 49′ på isiga GC-banor och vägar, spännande bitvis. Imorgon ska det cyklas distans med Landhagen, vi får väl se om det är skridskoföre då också. Om det får vi väl höras tänker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s