Tre timmar, varken mer eller mindre

God lördagsgodispåse på er! Idag var det som jag skrev redan igår dags att cykla distans, min vackra hustru lånade gentilt ut sin cross till mig så jag slapp cykla MTB på asfalten idag, det var med facit i hand skönt. Det var även skönt med odubbat och 33 mm breda däck, kändes lite läskigt första biten på morgonen när man inte var riktigt säker på om det var fruset under på dom våta vägbanorna, men det var aldrig någon fara.

Om man sedan bortser från att det började regna halvvägs så var det helt okej väder, lätt vind, ett par plusgrader, man kan inte begära mera såhär i slutet av februari. Hade dessutom 10 sekunder spurter med start från tung växel insprängda varje halvtimma för att krydda det hela lite extra. Bra känsla hela vägen runt, blev 3 timmar ganska exakt, inga konstigheter! Därmed är träningsväeckan i hamn, blir som sedvanligt ett lätt vilopass i Watopia imorgon.

Nu stundar middag och sedan godispåse här, man måste ju watt-säkra liksom. Hoppas att ni fått några fina timmar på cykeln därute idag? Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s