Rundar av den tuffaste veckan?

Hej och god måndag på er! Igår var det väl vår deluxe i delar av landet, gäller att njuta rejält då. Jag hade 4 timmar med 10 sekunders spurter med start från tung växel varje halvtimma på programmet. Jag fick med mig Landhagen ut och det var leverans av både väder, ben och sällskap.

Så nära vindstilla man kan komma över det Västmanländska plattnejderna, kändes bra hela vägen och kom hem med ganska exakt 4 h och dryga 105 km. Hade varit fullt körbart med racer igår men gick för crossen med Chicane-däcken, rullar rätt bra det med. Om det håller i sig vädermässigt kanske man kan lufta racern helgen som kommer.

I och med gårdagens pass så har jag avverkat vad som på pappret sett ut som den tuffaste veckan på träningsprogrammet. En veckan jag sett framemot med skräckblandad förtjusning. Två pass om 2 x 7 x 3/1’ och ett pass om 4 x 10’ (40/20”) har avverkats i kvalitetsväg, vilket är det tuffaste jag kört på cykel någon vecka so far. Visst har jag tränat betydligt mer i tid innan, men det här andelen hög kvalitet har jag nog inte petat in innan. Nu stundar en lite ”lugnare” vecka och jag hoppas kunna hämta hem lite ”gains” från den senaste tidens träning.

Kommer inleda med två dagar med enkom pendlingspass innan jag kliver på Wattbiken och kör kvalitet igen, ladda batterierna typ! Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s