Äääääntligen…

Hej på er! Idag var det kalv på grönbetescykling: landsvägspremiär för säsongen! Som jag skrev redan igår så var ju ädret bättre förra helgen men det var ju ändå torrt och stundtals nästan soligt när jag och Landhagen brände av 4 timmar på nejdens finaste vägar. Det är ju något visst med att köra den första svängen på landsvägsspjutet för säsongen, att höra högprofilhjulens sång liksom och att återknyta bekantskapen med exaktheten i AXS-gruppens växlingar… underbart helt enkelt!

Nu hade jag försett mig själv lite halvslitna ben efter gårdagens intervaller och det blev inte jättemycket bättre av det faktum att det blåste halv storm ute, men inte ens dessa två faktorer kunde ta bort känslan av landsvägspremiär!

Sedan tänker man alltid att det ska rulla på av sig själv i 35 km/h när man skiftar från crossen till landsvägscykeln men så är det ju sällan har jag märkt. Nåväl, väl hemma med 4 h 3 min (115,6 km) kunde jag avnjuta Strade Bianche från soffan, omöligt starkt kört av MvdP som visar var skåpet ska stå, men kanske roligast är att se att Egan Bernal är tillbaka på riktigt igen och slutar som en fin 3:a.

På tal om något helt annat, ni missade väl inte att det dök upp en ny video på kanalen i veckan, om så har ni en chans att se den här nedan.

Nu ska vi runda av med hemmagjord pizza och lördagsgodis så vi orkar stänga träningsveckan med någon timma lätt vevande imorgon så kör vi hårt igen på måndag…. tuff vecka coming up! Hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s