En lååång fredag

Hej på er vänner! Nu ligger man här utsträckt i soffan efter att ha blivit överlägset sämst i familjen på plump, ätit tacos och fikad vaniljbulle… och ovanpå allt detta har jag cyklat 5 h 4 min med Landhagen. Klev upp tidigt bara för att göra en lång fredag lite längre, nu ska jag kanske inte gnälla på det då man som småbarnsförälder kanske borde kliva upp ännu tidigare och få undan träningen. Kanske kommer det bli så mer framöver när det blir ljusare och varmare på morgonen, men som det är nu så föredrar jag att invänta dagsljus och någon enstaka plusgrad innan jag beger mig ut.

Planen för dagen var att cykla upp Svanå, Västerfärnebo vidare mot Hedåker och via Karbenning tillbaka ”brandbacken” till Ängelsberg och hem via Ramnäs och Skultuna. Det är magiskt fina småvägar mellan Hedåker och Karbenning bara lite synd att det lika magiskt ofin motvind hela vägen upp dit, vi hade riktigt usel vind 3 timmar innan vi vände söderut igen och då hade jag spenderat lite mer energi än jag önskat bara för att ta mig dit.

Tacknämligt var väl då att vi hade vinden i ryggen hela vägen ned, men då hade en målbild att ta oss hem på fem timmar så vi satt inte och sov på pedalerna då heller, men å andra sidan är det ju alltid roligt att cykla i medvind. Men jag lär erkänna att från ungefär där bilden togs tills dess att vi stannade hemma så var jag inte så himla pratglad, sorry Fredrik! Rätt spak i benen helt enkelt, men det blev en riktigt fin förmiddag om 148,7 km med bland dom finaste småvägarna Västmanland har att uppbringa.

Nu ska jag väl försöka ladda om och wattsäkra benen med någon form att påskgodis här på kvällen så kanske jag har något att åka med imorgon också, men det är en annan dag det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s