En påskvecka som gav timmar

God annandag påsk på er! Dålig bloggfrekvens dom två sista dagarna, ber lite om ursäkt för det och hoppas kunna kompensera för det med en ny vlogg inom kort. Som jag nämnde så var det mängd på schemat veckan som gick och jag följde upp långfredagens fem timmar på påskaftonen med tre timmar på väg till påskmiddag hos världens bästa föräldrar. Trodde att jag skulle vara enormt sliten i benen men trots kraftig vind så rullade det på fint.

Igår kväll jag upp i svinottan och hoppade på Orbean för att avverka fyra timmar. Ännu en dag med stygg vind vilket hjälpte till att välja stigcykling istället för landsvägen.

Mestadels torrt och fint på stigarna vilket är tacknämligt. Kunde även passa på att cykla den relativt nybyggda leden på Björnön, kan vara den roligaste och bästa vi har i stan just nu. Kunde till sist skrapa ihop fyra timmar och jag var rätt krispig på slutet. Totalt gav veckan 18 h 14 min vilket är klart över det normala veckosnittet och det kändes igår.

Idag vaknade vi till snö ute vilket var lagom roligt, så det återstår att se vad vi gör med denna dagen. Hade planer på att fixa ordning i uterummet men det känns sådär att hålla på med i det här vädret. Så vi tar dagen på uppstuds helt enkelt. Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s