En dag utan cykel, med skidor istället

Hej på er vänner! Idag var det en fantastiskt härlig dag och även den första cykelfria dagen jag haft sedan jag låg sjuk i höstas. Nu gillar jag ju att försöka cykla något varje dag för jag tror att min kropp funkar bättre då, men idag fanns ingen tid och nu finns ingen ork och i ärlighetens namn är jag rätt spak i benen ändå.

Vi hade bestämt innan påsklovet att Melker och Folke skulle få välja en skidort här i krokarna att fara till och dom valde Säfsen så vi stuvade in oss i bilen allihopa och körde två timmar och vips hade vi skidbackar med massa snö, härligt.

Alldeles perfekt skidåkning inom rimligt avstånd och måste säga att det vara Corona-säkert uppstyrt på plats och folk betedde sig i allmänhet bra vilket var skönt att se. Härligt att få spendera en heldag med dom man älskar allra mest.

Tror vi alla var och är rätt spaka nu såhär på kvällen, det tar på krafterna att vara ute i solen, snöfallet, haglet hela dagen liksom.

Hoppas att jag är på gång igen imorgon när jag tänkte mig att köra veckans första intervallpass, det blir en fest det också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s