På det igen med ett gäng fyror och en ny video

God afton på er vänner! Så var den här påskledigheten slut även för min del, blev ju två ”bonusdagar” och det känns som att jag fått massor med energi av att få spendera massa extra tid med min underbara fru och mina lika underbara barn. Idag när pojkarna cyklat till sin mamma stack jag ut på veckans första intervallpass 5 x 4′ med 2′ vila, kan direkt säga att jag valde kanske inte helt rätt vägar för passet, blev lite stört av tågstopp, korsningar och bilar som inte hittade gaspedalen. Nu gjorde det kanske inget för det var väl inte som att jag hittade gaspedalen heller. Eller inledningsvis kändes det galet bra och siffrorna såg förvånansvärt bra ut, men sådant brukar ju fort kunna gå över och så var det även idag. På den sista var jag en bit från att kunna hålla upp samma effekt som på den första och fick slita duktigt.

Tur att jag får en ny möjlighet att riva av det här passet på fredag igen. För er effektintresserade såg det ut såhär:
293W
289W
262W (korsning och bil)
283W
282W
Ni som följer bloggen kan ju se att jag ute med mina Vector-3 pedaler inte kan matcha siffrorna jag dragit inomhus i vinter, vilken mätare som är mest korrekt har jag ingen aning om. Jag får nu bara anpassa min effekt utifrån dom siffror jag får just nu och köra efter dessa så ska det nog bli bra detta också.

Lyckades även redigare klart en ny vlogg om träningen över påsken, så den hittar ni här nedan. Fram med popcorn och läsk och njut som det brukar heta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s