En solofyra i ottan och solen

Hej på er vänner! Vilken pangdag det har varit idag på alla sätt och vis, kalasväder och vi har hunnit ordninställa och städa uterummet så nu är det redo att ta emot våren och sommaren till fullo, härligt!

Kan dock vara så att jag inte tyckte det var fullt lika härligt när larmet ringde 05.45 imorse, men får man bara frukost och komma till insikten att man ska cykla fyra timmar i solen så känns det ändå rätt bra. Lite småkyligt första timman måste jag erkänna och på grund av vinden så justerade jag min ruttplan per omgående, kom väl inte undan motvinden för det men lite bättre kanske det blev.

I övrigt rullade det på bra, jag känner mig ruskigt genomtränad för tillfället och blir liksom ingen kris mot slutet av passen det finns både ben och energi kvar att åka med vilket är bra. En del av det kan säkert tillskrivas det faktum att jag efter att ha börjat träna efter Richards program börjat fylla på med energi mycket tidigare.

Kunde stanna klockan med 4 h 2 min och 112 km när jag var hemma igen, en bra träningsdag helt enkelt! Hoppas ni haft en bra lördag, nu är det dags att fylla på med lördagsgodis här, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s