En solig och lugn temposöndag

Hej på er vänner! Söndag kväll och det är väl dags att ladda för ännu en arbetsvecka, har varit en riktigt bra helg så det känns som att batterierna är fulla vilket lär behövas. Cissi var ute och cyklade på fömiddagen medans jag och Ester skjutsade och hämtade Melker som var på barmarksträning med bandylaget, sedan tog vi alla en solskenspromenad och köpte glass innan vi dammade av ett parti kortspel i uterummet. Efter det var det dags att sticka ut på premiärfärden på tempocykeln, skulle bara veva lugnt idag så då kändes det lägligt att prova den. Planen är ändå ett tempo-test (full gas-isch) på onsdag kväll så det kan ju vara bra att ha setat på den någon gång innan dess. Underbart och varmt väder ute, lite ovan och läskigt att lägga sig i pinnarna initialt men jag kom snart in i det. Det är ju en viss känsla av att höra ljudet från diskhjulet och glida fram i hyfsad fart ändå (i medvinden).

Skrapade ihop 67′ innan jag var hemma igen och kunde summera upp träningsveckan till 13 timmar ganska exakt. Bara att laga middag och kolla avslutningen på herrarnas Amstel Gold race.

Nu ska jag kasta upp benen och äta upp resterna av lördagsgodiset så jag är toppad inför morgondagens intervaller. Blir bra det, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s