Två gånger tjugo och MTB

God fredag på er vänner! Hoppas att ni haft en solig och fin valborg, det har åtminstone jag haft även om vi inte fick gå och kolla på några brasor (vilket vi sannolikt inte hade gjort ändå). Skrev igår att jag hade 2 x 20′ på agendan då så jag lär ju göra avbön för det passet först. Om det var soligt och rätt skönt idag så var det inte det igår, fick snö på mig under passet vilket alltid ger lite Giro-känsla till det hela. 2 x 20′ då, hade väl förhoppningar om att hamna i paritet med mitt maxande på tempocykeln (254W på 20′) när det kom till effekt men kände direkt att benen var rätt dåliga och jag fick slita för mycket för tidigt. Lade in dom bägge på 240W, känns som att jag borde kunna mera, men man är inte bättre än sitt senaste pass och uppenbarligen är jag inte bättre än såhär.

Imorse fick jag feeling för att cykla stig, en feeling jag inte haft på rätt länge så det var lika bra att ta tillvara på den känslan. Det var juinte helt otippat riktigt roligt även om jag har varit bättre rent tekniskt, men det är väl förklarligt att den biten blir lidande när man inte kör så mycket i skogen.

Skrapade ihop 38′ till jobbet och sedan soliga och fina 68′ hemöver, riktigt roligt och jag kunde väl inte hålla mig från att trycka på lite emellanåt. Dock har jag nog tappat en del av den där MTB-iga styrkan och maxwatten över 30-60″ sekunder, nåväl det var riktigt roligt och ett skönt att slippa vinden en sväng.

Nu vankas det snart fredagsmys här så jag wattsäkrar framtida träning. Hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s