Flygmuseum och personbästa

Hej på er vänner! Söndag kväll och ännu en vecka lagd till handlingarna och vi har nyss lagt den här lilla Stålmannen (eller Stålkvinnan är det väl) till sängs.

Idag tog vi oss iväg och gjorde något vi tänkt på ett tag nämligen att besöka Västerås flygmuseum till Folkes stora glädje. Eller jag tyckte själv att det var häftigt, speciellt som man var fascinerad av stridsplan när man var i sina yngre tonår, eller om det var tidigare, oavsett vad så var det fränt att knata runt där bland alla gamla klassiska svenska stridsplan (och andra plan såklart).

Egentligen hade jag 4-5 timmar i zon 2 på programmet men ville inte hetsa undan en så fin dag med familjen bara för att komma ut på cykeln så det fick helt enkelt bli som det blev med träningen och jag kom inte ut förrän närmare 16-tiden och då fanns inte ambitionen att cykla så långt längre. Nu var såklart den här mysiga dagen med min fina familj värd så mycket mer än ett långpass på cykeln. Körde till sist närmare 2 timmar i mestadels zon 2 men sprätte i lite motlut och klämde ur mig ett pers på ”tågbrobacken baksidan”, det gamla var 5 år gammalt så det var väl på tiden. Tidsmässigt skiljde det bara 1 sekund men 28 sekunder är det nya perset, däremot var effekten nu 483W mot 427W senast, förmodligen hade jag klart bättre vind förra gången men det bevisar väl bara att jag blivit starkare. Samtidigt var det inget klockrent försök idag heller, bestämde mig helhjärtat lite väl sent så jag tror att om jag får rätt vind och vår ur mig samma effekt så kan jag nog ge KOM:et en chans.

Så även om siffrorna och känslan på veckans intervaller inte varit där jag velat så är det ändå skönt med lite kvitton på att jag ändå går framåt om än med myrsteg men ändå.

Nu ska jag fira pb´t med att äta upp det överblivna lördagsgodiset innan det är dags för sängen. Vi hörs hörni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s