Regnig lill-lördag och säsongens sista Zwift-pass?

Hej på er! Idag har det väl varit en alldeles underbar maj-dag rent vädermässigt, regn och 2-3 plusgrader hela dagen. Pendlingspasset imorse blev således ett blött sådant, inte skitroligt men samtidigt inte så miserabelt som man skulle kunna tro heller.

Mest miserabelt på det passet var att bli omkörd av en svart Mitsubshi på Tillbergaleden samtidigt som denne fick möte, tacksam för dom 40 cm´s marginal han gav mig. Var man inte vaken innan så vaknade man då iallafall. Nu ska jag väl säga att generellt så tar dom flesta bar hänsyn men det behövs ju som bara ett rötägg liksom.

Efter jobbet rullade jag raka spåret hem och kastade mig upp på Wattbiken för en repris på måndagens pass, 4 x 10′ där dom sista 20″ av varje intervall skulle maxas. Körde nog lite hårdare än i måndags och det kändes, kollar jag analysen så ligger jag på eller strax över 260W på intervallerna, vilket jag får vara nöjd med. Vore även riktigt nöjd om det vore det sista Zwift-passet innan hösten/vintern, nu får vädret styra upp sig helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s