Fredag och veckans bästa pass

God afton på er! Hoppas att ni har landat i fredagslugnet därute, jag har just nattat Ester och landat i soffan efter en bra fredag och en intensiv arbetsvecka, skönt med fredag helt enkelt. Startade den på bästa vis med 57′ kylslagna men ack så vackra minuter till jobbet imorse vid 05.30.

Sämre start på dagen kan man ju ha och eftersom vi har varmvatten i duschen på jobbet så kunde jag ju duscha tillbaka känseln i tårna igen, nu hoppas man ju att det har var den sista morgonen på många månader som det var så här kallt.

Efter jobbet så var det dags för veckans bästa pass, coach Larsén hade skissat upp 6 x 30″ med 4 minuters vila. Lite av mitt nya favoritpass, inte för att jag på något vis är bra på det men mer för att det är kul att bara försöka ge det typ allt. Kanske inte låter mycket för världen men när 30 sekunder har gått så är man inte jättestursk längre, kul helt enkelt! Skickade på med 439/421/437/437/475/524W vilket såklart inte skrämmer någon alls, men man får väl väga in att gubben på cykeln knappt väger 60 kg så blir det väl rätt hyfsat ändå. Ser jag tillbaka på när jag körde något liknande för någon månad sedan så ser det ju faktiskt nummermässigt rätt bra ut. Oavsett vad, riktigt, riktigt roligt pass som jag faktiskt kan längta efter att få köra.

Imorgon blir det upphackad distans med paus för lunch hos världens bästa föräldrar, blir fint det! Men först ska jag wattsäkra med lite fredagshydrater, vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s