Var jag mig i världen vänder har jag alltid vinden i nyllet

Hej på er! Det var lite känslan på dagens distanspass som jag körde till och från en fantastisk lunch hos världens bästa föräldrar i Surahammar, därmed behövde jag aldrig direkt bekymra mig för att gå energitom någon gång. Hade innan jag drog iväg kollat vindarna och tyckte mig se att jag skulle få lite bitter eller bister motvind ut mot Hallsta men när jag sedan skulle vrida av norrut och slutligen österut så skulle vinden vara gynnsam. Idag kändes det dock som om vinden alltid var rakt i nyllet, det är lite halvt mentalt jobbigt när det blir så. Givetvis kan gårdagens pass bidra till den känslan också.

Låt inte bilden lura er då passet kryddades med både regn och snö precis som alla andra dagar av den här vädermässigt underpresterande våren såhär långt. Skulle egentligen skrapa ihop 4 timmar men jag var less på rövben och motvind så jag kände att det fick ”duga” med 3 h 41 min (103 km).

Nu ska jag ge mig i kast med lördagsgodis här, morgondagen ser ut att bjucka på riktigt skitväder så jag gissar att det blir en Zwift-sväng iallafall. Men det tar vi då, i Wattopia blåser det iallafall inte motvind åt alla håll! Ha en bra lördagskväll därute, hörs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s