Fyra timmar Giro-väder

Det kan inte alltid vara sol och 25 grader varmt men man måste ju kunna träna ändå liksom. Skinnet är vattentätt och cykeln går att tvätta har jag hört, sedan är det egentligen ganska okej med lite busväder emellanåt när man väl är mitt i det hela, men får jag välja så tar jag såklart 25 grader och sol alla dagar i veckan. Idag var det riktigt Giro-väder 7-8 grader och regn till och från hela tiden under dom 4 timmar jag var ute. Nu var jag mentalt beredd på det vilket säkert gjorde saken ännu enklare, men om sanningen ska fram så kan jag inte minnas när 4 timmar gick så fort och smärtfritt som idag, hade dessutom 10 sekunder på max insprängt varje halvtimma. Rätt nöjd med dom siffrorna och att jag kunde kräma ur mest på den sista dessutom.

Som jag sagt många gånger förr denna vår – jag tror att formen är riktigt bra bara synd att vi inte har några tävlingar där man kan få kolla om den känslan stämmer. Men att ha kört efter Richards upplägg sedan efter jul känner jag har lyft mig, men främst fått mig att köra pass jag inte skulle gjort annars, sedan vet jag historiskt att jag funkar bra med program och struktur….

Nu ska vi ladda i med lite lördagsgodis så blir det ett kort och lätt pass imorgon för att runda av veckan, ha en grym lördagskväll därute så hörs vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s