Inget regn, Zwiftrejs och det blir ett SM

Halloj i stugorna! Idag har det varit en riktigt bra lördag, vi började med sovmorgon, åtminstone tyckte jag at 06.55 var sovmorgon och det tyckte Ester också. Sedan städade vi huset, åkte och köpte blommor att plantera i krukor på både fram och baksidan och då had klockan redan slagit 14.00 när detta var klart och det hade dessutom börjat droppa regn och det såg allmänt jättemulet ut på himlen. Så jag flydde till Bunkern och Wattbiken, hittade ett Zwiftrejs som startade typ 1 minut efter det att jag hoppat upp på Wattbiken, vem behöver uppvärmning liksom. Tre varv på Two Bridges Loop, vi var väl dryga 20 stycken i A-klassen. Varvet kryddades med en kort småstygg backe på varje varv där jag fick slita järnet för att gå med tätgruppen på varje varv. Klarade av det ända till sista passagen när gummibandet gick av så att säga, snöpligt dock när det bara var 100 talet meter till toppen och sedan utför in till målet, men är man rökt så är man. Körde ändå i mina ögon ett riktigt bra rejs och blev ändå 10:a, 14 sekunder efter vinnaren.

Blev en bra genomkörare där jag snittade 256W (270 i NP) över dom 40′ som rejset pågick. Kunde sedan konstatera att det inte alls kommit något mer regn ute och jag hade ju kunnat cykla ute istället, men, men… Det var faktiskt rätt ”roligt” att rejsa lite på Zwift också.

På tal om att tävla så ser det ut att bli ett linje-SM för oss veteraner också, dessvärre verkar pandemin ha fått cykelsporten dit allmänheten länge velat ha oss, inhängnade banor. SM blir på motorbanan i Tierp, där SM för eliten gick av stapeln i höstas, givetvis kul att vi får möjlighet att tävla men i ärlighetens namn så blir tävlingar på motorbanor sällan så roliga historier. Nu lär jag väl se till att köra ändå, men det är på intet sätt en bana som passar mig för fem öre, men det blir nog kul ändå… Lite som ett Zwift-rejs fast ute.

Nu blir det lördagsgodis här, hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s